AANBOD HARTPRAAT

"I am enough of a realist to understand that I can't reach every child, but I am more of an optimist to get up every morning and try" (Preston Morgan) 

Na meerdere werkplekken gehad te hebben weet ik waar ik goed in ben, wat bij mij past en wat ik wil blijven doen. Laagdrempelig, preventieve hulp bieden aan kinderen en jongeren. Zoveel kinderen voelen zich niet gezien of gehoord. Voorbeelden hiervan zouden kunnen zijn kinderen van ouders met psychiatrische problemen, kinderen waarvan de ouders gescheiden zijn. Kinderen waarvan een belangrijk persoon is overleden, ruzies tussen ouders en broer(s) en zus(sen). Pesten op school en er zijn ontzettend veel onzekere kinderen. Of kinderen die een vol hoofdje hebben. Of als er niks aan de hand is of lijkt. Als mens, als praatjuf, kindhulpverlener, trainer, orthopedagoog werk ik vanuit mijn hart. Ik geef echte, warme aandacht aan elk kind. Kinderen durven te vertellen en te praten over wat hen bezig houdt. Ze vertellen grappen. De kinderen geven zelf aan dat ze het heel fijn vinden om even met iemand te kunnen kletsen. Alleen, niemand om de aandacht mee te moeten delen. Om even met iemand te praten die buiten het gezin ( en daarmee soms buiten alle ellende) staat. Ik ben er, ik luister en ik zie het kind. Hoofdjes worden leger, zorgen worden minder en de kinderen groeien. Fantastisch om daarin met ouders mee te mogen lopen. 

Ik werk individueel met kinderen of met meerdere kinderen in groepen. Bijvoorbeeld theekransjes voor kinderen die hetzelfde meemaken, kombastraining, Jes-training (Jij en scheiden). 

Elk kind is anders, dus mijn kast puilt uit met boeken, werkbladen, spelletjes, oefenmaterialen, playmobilpoppetjes, knutselmateriaal om de begeleiding voor elk kind leuk, gezellig, uitdagend en vooral ontspannend te maken. 

Er is altijd een samenwerking met ouder(s) en vaak ook met school. 

Mag ik jou binnenkort ook zien?!

 

CONTACT

Aafke Meijer
Wulphof 51 Zwolle

06-47242207

 

©2019 door Hartpraat. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now